Leven betekent bewegen, veranderen, groeien. Soms tegen wil en dank. Ik ben blij dat ik kan bewegen en veranderen na mijn hartinfarct van begin maart. Het is me weer heel helder waar mijn hart voor klopt.
Mijn werk is ook mijn hobby. Technische dingen, zoals een website met alles erop en eraan, niet. Maar daar kloppen andere harten juist weer voor. Samen met Marc Streefland heb ik de afgelopen weken gewerkt aan een nieuw uiterlijk van de site van Autonomica: neem een kijkje.

De Boosty en de Coaching on Demand zijn nieuw. En er zijn ook nieuwe trainingen. Veel plezier!

Bel of mail me gerust als je geinteresseerd bent, een vraag hebt of graag kennis maakt. Ik rijd weer auto en bruis van de energie. De lezing van afgelopen zaterdag was succesvol: Ik vond het symposium waardevol waarbij ik jouw lezing wel het meest inspirerend vond.”
De volgende lezing of workshop bij jullie organisatie of bedrijf?