COACHING ON DEMAND – PER STRIP

“Als ik een vraag heb of met een probleem zit, dan wil ik graag op mijn eigen manier en op het juiste moment de input krijgen die ik nodig heb. Want dan kan ik daarna meteen vanuit rust en met vertrouwen doorgaan.”

Juist daarvoor is Coaching on Demand ontwikkeld. Je gebruikt deze aanpak voor direct bruikbare tips, bevestiging van een idee, een privé probleem, een twijfel, een dreigend conflict of een ander issue.

Hoe pak je jouw Coaching on Demand aan?
Je bepaalt zelf wat voor input je wilt hebben en hoe en wanneer. Een telefoongesprek is een eerste mogelijkheid. Als je mij ook wilt zien, omdat je jouw vraag graag met gebaren of op een andere visuele manier wilt onderbouwen, dan kies je voor een skype-sessie. Wil je rustig mijn antwoord overwegen en herlezen? Stuur dan een e-mail. Of kies je liever voor de intimiteit van een face-to-face gesprek? Ook dat kan voor jou de manier zijn om je doel te bereiken.

Voordelen van Coaching on Demand
* Snel en direct passend antwoord.
*
Direct bruikbare tips en suggesties.
*
Op jouw manier op het juiste moment.
*
Toetsen en leren in de praktijk.
*
Kost relatief weinig tijd en energie.

Werkwijze
–  Per e-mail: binnen 24 uur antwoord.
–  Bellen: direct antwoord.
–  Via Skype: direct toelichting.
–  Face-to-face gesprek: op afspraak.

Eén strip is 15 minuten. Na elk contact krijg je een e-mail met een overzicht van de gebruikte en opgebruikte strippen. De strippenkaart is een jaar geldig.

Investering
€ 1.785,= voor een 48-strippenkaart.
€ 945,= voor een 24-strippenkaart.

570.001,140.00Opties selecteren